Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во детската вселена екологијата секогаш е зелена

Се собравме денес на нашата станица каде другарството нема граница.

Прегледи: ...

Дата: 3-Јули-2017

Време траење: 00:22:28

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Се собравме денес на нашата станица каде другарството нема граница.
Низ песни и игри да другаруваме и да се забавуваме.
Во градинката со другарчињата се прават многу нешта, но и многу игри од математика вешта.Се игра,се учи, се расте, а некој ќе научи да разликува Пролет од лето,Есен од зима и годината колку месеци има.
Заедно се чита еколошката читанка во која има многу мудри пораки:
Кога некој низ град ѓубре сегде фрла,
Почисти се тогаш овчарските трла.
Ѓубрето во контејнери треба да се става,
за да не не боли од зараза глава.
Кога секој од нас така везден прави
ќе имаме чист град, а и луѓе здрави.

И тогаш среќата постојано ќе ви цвета.
Ќе бидете како птица безгрижно што лета,
како брод што мирно броди.
А во детската вселена екологијата секогаш да биде зелена.