Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Необична средба во џунглата

Прегледи: ...

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:27:28

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Во една џунгла шарена, се роди приказна за вас подарена. Со банани и сонце колку сакаш, каква што само можеш да посакаш.
Во џунгла шарена една се реши ситуација вонредна, жители тропски и поларни станаа многу популарни.
За децата играа и глумеа веселите актери од градинката Росица.