Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ѕвони ѕвон

Елка среде соба стои со лампиони,балони и украси во сите бои?

Прегледи: ...

Дата: 23-Јан-2018

Време траење: 00:26:10

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Елка среде соба стои со лампиони,балони и украси во сите бои?
Часовникот пред елката стои и планови крои
везден брза,напред ита и денови и месеци брои.
Од јануари до декември времето го брои,а на крај од годината цела,снегулки китни не штеди и новогодишни бајки реди.
Пролет,лето,есен,зима,годината четири времиња има.
и повторно во зимата бела месецот декември ќе го најави најсаканиот гостин и ќе извика на цел глас: дојди, Дедо Мраз,донеси радост,среќа,и подароци цела вреќа.
Среќна Нова година во секој дом славје,
нека има добар живот за секого здравје.
Во театарот за деца Кочо Рацин,од лалиња и сончогледи број се разлева меден пој.
Ѕвони ѕвон, ѕвони ѕвон...се пее на цел глас
елка се кити за сите нас, но сепак за годината што иде децата се најубавиот украс.
А за играта со бисерна глетка, секое детенце заслужува шеќерна петка.