Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Калинка шарa зимата ја бара

Прегледи: ...

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:26:18

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Зимата ја бараа и по неа трагаа децата од градинката Детска Радост – Клон Калинка

И Лена ја бара и вели: Многу сум тажна другарчиња, надвор дождот само паѓа и не можам да излезам надвор да си поиграм. Баба ми вели-Ова време Лена како пролет да е. Ако, нека, сакам што подолго да трае. Оган не палиме, а на топло си седиме. И дрвата за ограв ќе си ги заштедиме. Дека е убаво времето и врапчето знае. Зимата без снег ни пет пари не вреди. Ни за оној надвор, ни за оној дома што седи. Ај што нема снег, барем мраз да фати, ако продолжи вака и штркот ќе се врати.