Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Сега знам што треба , а што не треба

Секое дете сака да порасне бргу и лесно!

Прегледи: ...

Дата: 8-Мај-2017

Време траење: 00:24:19

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Секое дете сака да порасне бргу и лесно!
Нооооо,тоа не е туку така
понекогаш и да пораснеш имало мака!

Здрав дух ,во здраво тело
Здрав дух во здраво тело
ајде секој да се покаже на дело!
И да си мал или голем- и да си здрав и по малку болен
и да си стар или млад,-и да си дебеличок или слаб,
треба да го развиваш своето тело,
Вежбањето е најважно на цел свет
дури и да се вика играње балет!

Ахахаха, Медо сака балерина да биде
Но како Медо игра балет може да се види и без билет
За да го развие своето тело зајчињата ќе му помогнат смело!
МЕДО: Јас ќе играм балет за да го вежбам своето тело
На музиката Меца балерина се пее и игра а Медо се врти како чигра, научи дека секој треба своето тело да го движи и за здравјето правилно да се грижи!