Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Голема сум сега

Градинката те подготвува за живот важен

Прегледи: ...

Дата: 4-Мај-2017

Време траење: 00:22:47

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Градинката те подготвува за живот важен
те учи да си среќен и никогаш тажен!
Медо ја испраќа Маша во градинка со зборовите:
Во градинка ќе имаш другарчиња твои,
ќе научиш бројки,букви и ќе боиш со волшебни бои!

По првиот ден во градинката Маша рече:
Се чуствуваааам прекрасно!
И едвај чекам утре да се разбудам
И во градинка повторно да појдам!
Да ги гушнам другарчињата и учителките мои
и со игра да ги исполнам сите соништа свои!
И додека часовникот прави тика така
Маша расте како што сака,
до метрото се протега
и вели Голема сум сега.