Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
„Некогаш и сега“

недела на ...........во .......час.

Прегледи: ...

Дата: 20-Апр-2017

Време траење: 00:22:12

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

недела на ...........во .......час.

Дедо му на Влатко побара чаша вода и нешто благо
Ама на Влатко вода да донесе од чешма му е мачно.
А дедо, кога бил млад, од бунарот вадел вода и тоа рачно.
Ама Влатко и неговите другарчиња не знаат што е тоа бунар, што е тоа бардак, како се дава ишарет,што е аван....кои игри се играле и какви песни се пееле
Денес децата играт со таблети, а на баба не и е грижа дали фејсбук и твитер се скарале со гугл.
Дали од игрите да ја одбере Петкамен или League of Legends /лиг оф леџентс прашува Јана и додава „Во модерново време има интернет, телефони, компјутери.
А поштарот чичко Томи кажа нешто многу важно: минатото се спомнува, сегашноста се живее, а иднината се планира .
Како било некогаш и како е во сегашноста ќе дознаете од емисијата „Некогаш и сега“.