Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Новогодишна бајка, спас во послден час

Старата година на својот ѓердан последниот ден го нанижува, а гласникот со вест се наближува:

Прегледи: ...

Дата: 10-Јан-2017

Време траење: 00:28:44

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Старата година на својот ѓердан последниот ден го нанижува, а гласникот со вест се наближува:
Кај Дедо Мраз голема веселба се спрема, поканети се гости од светот на бајките: Пинокио, Пепелашка и нејзиниот принц, Заспаната убавица, Ариел, Снежана и џуџињата, Петар пан и загубените деца...Црвенкапа
За ДЕДО МРАЗ тие се едниствен спас,а зошто?
Баба Мразица притисок висок има
Лекови разни прима.
Па не може таа во пакетче да стави
Бајки и приказни, ете што треба да се прави.