Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Техничар за транспорт и шпедиција 2 (два)

По завршување на основното училиште се отвораат многу патишта, а изборот на оној вистинскиот е голем предизвик.

Прегледи: ...

Дата: 16-Апр-2015

Време траење: 00:24:28

Категории: ОД УЧИЛИШТЕ ДО ПРОФЕСИЈА

По завршување на основното училиште се отвораат многу патишта, а изборот на оној вистинскиот е голем предизвик. Само кога ќе го направиш вистинскиот избор училиштето ќе ти биде предизвик и со секој постигнат успех ќе бидеш чекор поблиску до остварувањето на својот сон.
Ако ве интересира сообраќајот, превозот на патници и товар тогаш образовниот профил техничар за транспорт и шпедиција од сообраќајната струка е вашиот вистински избор..
Автор на емисијата Радмила Гиевска