Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Техничар за патен сообраќај

Прегледи: ...

Дата: 23-Дек-2014

Време траење: 00:25:11

Категории: ОД УЧИЛИШТЕ ДО ПРОФЕСИЈА

Развојот на техниката и на сообраќајот, значат развој на цивилизацијата, на човекот. Но блескавата патека на техничкиот развој и фантастичното зголемување на сообраќајот не се без сенки.
Модерниот сообраќај е сложен организам, тој е крвоток на цивилизираните земји. За да се учествува во сообраќајот потребно е да се познаваат сообраќајните средства, начинот на нивното користење, прописите, да се знаат правата и должностите на учесниците .
Стручнoто образование е одлична опција за оние со специфични барања за својата кариера. Замислете средно стручно образование, кое ви обезбедува кариерна ориентација, современа обука и непречено и брзо постигнување на целта.
За оние кои точно знаат што сакаат да работат. –Техничар за патен сообраќај од сообраќајната струка е одличен избор.
Гледајте ја емисијата Од училиште до професија
Автор на емисијата Радмила Гиевска