Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Правен техничар

Изборот на средното училиште, го трасира патот кон реализирање на професионалниот идентитет.

Прегледи: ...

Дата: 13-Јан-2015

Време траење: 00:25:33

Категории: ОД УЧИЛИШТЕ ДО ПРОФЕСИЈА

Изборот на средното училиште, го трасира патот кон реализирање на професионалниот идентитет.
Луѓето се разликуваат по тоа што ги интересира, но и по тоа што можат и што умеат да прават и во што се успешни. Некои одлично се снаоѓаат со бројките, а некои се вешти со рацете.Сигурно секој сака да го избере занимањето кое најмногу му одговара – за во иднина да му причинува задоволство .
Ако сте лице кое има способност да комуницира, да организира, да соработува, да применува правни правила, да почитува рокови и постојано да ги следи измените на законите и правилата, тогаш образовниот профил правен техничар од економско- правна и трговска струка е вистинскиот избор за вас.
,, Правен техничар,, е една од поодговорните професии во светот кои го движат работењето во една канцеларија. Најчесто тоа е лице со кое што странките или клиентите го имаат прв контакт.
Откако ќе го направите изборот ОСТАНУВА ДА ЧЕКОРИТЕ САМО ПРАВО И ДА ПОГОДИТЕ ПРАВО ВО ЦЕЛТА.