Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Техничар за транспорт и шпедиција

По завршување на основното училиште се отвораат многу патишта, а изборот на оној вистинскиот е голем предизвик.

Прегледи: ...

Дата: 4-Март-2015

Време траење: 00:25:00

Категории: ОД УЧИЛИШТЕ ДО ПРОФЕСИЈА

По завршување на основното училиште се отвораат многу патишта, а изборот на оној вистинскиот е голем предизвик. Само кога ќе го направш вистинскиот избор училиштето ќе ти биде предизвик и со секој постигнат успех ќе бидеш чекор поблиску до остварувањето на својот сон.
Стручното и техничкото образование е одличен избор за луѓето кои сакаат нешто што е практично, применливо во реалниот живот. Оние кои ќе се определат за средно стручно образование треба да бидат подготвени за тоа дека покрај тоа што ќе усвојуваат нови сознанија, на часовите по практична настава ќе треба практично да го применат наученото.
Ако ве интересира сообраќајот, превозот на патници и товар тогаш образовниот профил техничар за транспорт и шпедиција од сообраќајната струка е вашиот вистински избор..
Автор на емисијата Радмила Гиевска