Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Банкарски техничар

Ако ве привлекува економијата како наука со сите нејзини тајни што сакате да ги откриете, особено во областа на финансиите (банкарството).

Прегледи: ...

Дата: 2-Дек-2014

Време траење: 00:24:12

Категории: ОД УЧИЛИШТЕ ДО ПРОФЕСИЈА

Ако ве привлекува економијата како наука со сите нејзини тајни што сакате да ги откриете, особено во областа на финансиите (банкарството). Ќе ве запознаеме со образовниот профил банкарски техничар од економско- правната струка.
Банкарската област е од врвно значење за нашата земја бидејќи таа треба да претставува поддршка на растот и развојот на целокупната економија.
Банкарскиот техничар е смер кој треба да профилира кадар кој полесно ќе најде работа на пазарот на трудот. Со него се овозможува развивање вештини за работа во банки и други финансиски институции, а и дообразување во областа на банкарството
Немојте да живеете во минатото ако имате визија за иднината, сегашноста е мостот кон сите ваши идни дестинации.
Ако сакате промени, ако ве привлекуваат предизвици:
ИЗБЕРЕТЕ ГО ПРОФИЛОТ -БАНКАРСКИ ТЕХНИЧАР
Гледајте ја емисијата „Од училиште до професија“

Автор на емисијата Радмила Гиевска