Роденденот на дедо

Ова е театар, со актери чудни ,отворете очи,останете будни,

Гледачи: 462

Дата: 3-Јули-2017

Време траење: 00:22:43

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Ова е театар, со актери чудни ,отворете очи,останете будни,
Ви нудиме интересно дружење со нашите кукли, а тие ќе се потрудат да ги одиграат улогите, најдобро што можат,а не е една...
Ќе ве фрлаат на штиците што живот значат,
Ќе ве ставаат под рефлекторите што немилосрдно зрачат,

Ве покануваме заедно да го прославиме роденденот на дедо Симе кој со насмевка вели: Најголемото богаство е семејството деца мои, но не се жалам и на тортата и на подароците.
И за крај заедно да ја испееме роденденската песна „Денес ми е роденден“