Необична средба во џунглата

Гледачи: 171

Дата: 13-Фев-2020

Време траење: 00:27:28

Категории: ДЕТСКА ДРАМА НЕ Е ПРАЗНА СЛАМА

Во една џунгла шарена, се роди приказна за вас подарена. Со банани и сонце колку сакаш, каква што само можеш да посакаш.
Во џунгла шарена една се реши ситуација вонредна, жители тропски и поларни станаа многу популарни.
За децата играа и глумеа веселите актери од градинката Росица.