Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Заврши Министерскиот совет на ОБСЕ

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:08:19

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНА ПРОГРАМА- МИНИСТЕРСКИ СОВЕТ НА ОБСЕ

Со жестоки критики за улогата на Западот во поткопувањето на темелите на ОБСЕ и на обидите да им се продолжат мандатите на функционерите во организацијата, како и со обвинување дека западот и режимот во Киев сакаат продолжување на војната во Украина, вака помина прес-конференцијата на шефот на руската дипломатијата Лавров во Скопје. Тој ги нарече Блинкен и Борел обични кукавици. Американскиот амбасадор во ОБСЕ Карпентер со коментар - никој не сака да седи на иста маса со Лавров и да ги слуша неговите лаги, дезинформации и пропаганди.
Анита Димитриевска-Велковска известува за пораките и заклучоците од завршната конференција на Министерскиот совет на ОБСЕ.