Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Заврши Министерскиот совет на ОБСЕ, Османи порача дека организацијата е спасена

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:08:40

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНА ПРОГРАМА- МИНИСТЕРСКИ СОВЕТ НА ОБСЕ

Македонија се покажа како одличен домаќин и организатор на 30-тиот Mинистерски совет на ОБСЕ. Салата „Борис Трајковски“ се празни, а делегациите заминуваат од нашата земја. Малта е новиот претседавач. Се продолжуваат и мандатите на раководството на организацијата. Последниот ден го одбележаа и обвинувања. Рускиот шеф на дипломатијата Лавров ја искористи можноста да ги нарече кукавици Блинкен и Борел, бидејќи избегнале средба со него. Американскиот амбасадор на ОБСЕ не остана должен, му порача на рускиот шеф на дипломатијата дека никој не сакал да седи на иста маса со него и да ги слуша неговите лаги.
Известува Анита Димитријевска- Велковска