Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Карпентер: ОБСЕ не тоне, Русија е дипломатски изолирана

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:01:33

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНА ПРОГРАМА- МИНИСТЕРСКИ СОВЕТ НА ОБСЕ

Никој не сака да седи на иста маса со Лавров и да ги слуша неговите лаги, дезинформации и пропаганди, коментираше американскиот амбасадор во ОБСЕ, Карпентер. Смета дека организацијата е функционална и не тоне, иако ќе се соочи со нови блокади од Русија, но следниот претседавач Малта ќе треба да најде креативни решенија заобиколувајќи ги пречките...

Ирина Гелевска