Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Лавров: Западот е виновен за сè

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:02:02

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНА ПРОГРАМА- МИНИСТЕРСКИ СОВЕТ НА ОБСЕ

Со жестоки критики за улогата на Западот во поткопувањето на темелите ОБСЕ и на обидите да им се продолжат мандатите на функционерите во организацијата, како и со обвинување дека Западот и режимот во Киев сакаат продолжување на војната во Украина – вака помина прес-конференцијата на рускиот шеф на дипломатијата Лавров на Министерскиот совет на ОБСЕ...
Миле Ристески