Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отисоци на душата

Академик Глигор Чемерски – сликар, графичар, мозаичар кој веќе одамна има углед на светски класик

Прегледи: ...

Дата: 4-Ноем-2015

Време траење: 00:30:09

Категории: САТЕЛИТСКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Академик Глигор Чемерски – сликар, графичар, мозаичар кој веќе одамна има углед на светски класик, го открива нему својствениот љубовен дијалог со белото платно, раѓањето на радоста на творењето.