Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Декодирање на структурите

Документарен филм за бележитите творечки резултати во сферата на физичката хемија

Прегледи: ...

Дата: 4-Ноем-2015

Време траење: 00:32:42

Категории: САТЕЛИТСКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Документарен филм за бележитите творечки резултати во сферата на физичката хемија, рендгенската структурна анализа и вибрациската спектроскопија кои го етаблираа академик Глигор Јовановски во врвот на светската наука.