Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Незгаслива светлина

Документарен филм за 20 години возобновено монаштво во Бигорскиот манастир.

Прегледи: ...

Дата: 19-Окт-2015

Време траење: 00:39:22

Категории: САТЕЛИТСКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Документарен филм за 20 години возобновено монаштво во Бигорскиот манастир. Духовен дом на многу богољубиви души, препород на вековната традиција, сведок за постоењето на Македонската православна црква.
Автори: Јулијана Тануровска и Крстинка Билјановска