Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЈУНИОРСКИ ЕВРОСОНГ

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:00:32

Категории: МРТ ПРОМО

Бидете дел од спектакуларното шоу на 21-то издание на Јуниорскиот Евросонг. Во живо од Ница, Франција, ексклузивно на МРТ во недела, 26-ти ноември, со почеток од 16 часот.