Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Куманово: Ќе се одолжи ли реконструкцијата на театарот?!

Прегледи: ...

Дата: 18-Март-2023

Време траење: 00:01:47

Категории: КУЛТУРА

Ќе запре реконструкцијата на кумановскиот народен театар. Министерството за култура годинава не одвои доволно средства за санација на кровот и изградба на светлосен мост. Надлежните од кумановскиот театар се надеваат на ребаланс и дополнителни средства, но тоа може да се случи и идната година. Актерите пак се надеваат дека Министерството ќе биде и „нивна мајка“ и ќе ги слушне барањата…

Елена Георгиевска