Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Урбан лик во етерот- Дита Старова

Прегледи: ...

Дата: 4-Март-2023

Време траење: 00:24:52

Категории: УРБАН ЛИК ВО ЕТЕРОТ

Дита Старова Ќерими, академски сликар и педагог кој бескрајно ја сака и почитува уметноста. Родена е во центарот на градот Скопје, во познатото семејство Старова. Никогаш не го чувствувала како товар презимето, напротив и денес е особено горда на патот кој и го покажале нејзините родители. Навидум скромна, но бескрајно амбициозна во своите дела.