Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Урбан лик во етерот- Дарко Димитров

Прегледи: ...

Дата: 18-Ноем-2023

Време траење: 00:25:50

Категории: УРБАН ЛИК ВО ЕТЕРОТ

Многубројни меѓународни соработки со популарни домашни и странски артисти и добиените награди за хитовите низ времињата му ја носат титулата ревитализатор на регионалната поп сцена. По продуцирањето на хип-хоп музика за време на раните 90-ти, Дарко Димитров се префрлил на музичката поп сцена и оттука почнува соработката со скоро сите музички имиња во нашата земја и на Балканот.