Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
74 години постоење на Прилепскиот народен театар

Прегледи: ...

Дата: 21-Фев-2024

Време траење: 00:06:01

Категории: КУЛТУРА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Во „Македонија наутро“ дописничката од Прилеп, Елизабета Митреска, разговара со актерките Наташа Наумоска- Ачански и Даниела Иваноска.