Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Неопходни итни мерки за заштита на граѓаните од аерозагадувањето

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:15:17

Категории: МАКЕДОНИЈА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Почна сезоната на загаден воздух. Освен граѓаните кои реагираат на чад и непријатна миризба во вечерните часови, и мерните станици покажуваат висока концентрација на ПМ 10 и ПМ 2,5 честичките кои се опасни по здравјето на луѓето. Горјан Јовановски, еко- активист и креатор на апликацијата „МојВоздух“ гостува во „Македонија наутро“.