Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Наместо производство, расте увозот на електрична енергија

Прегледи: ...

Дата: 16-Мај-2022

Време траење: 00:16:16

Категории: ЕКОНОМИЈА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Увозната зависност на Македонија од електрична енергија континуирано расте. Треба ли актуелната енерегетска криза да биде поука за во иднина и каква стратегија ни е потребна? На оваа тема во „Македонија наутро“ анализа со проф. д-р Антон Чаушевски од ФЕИТ.