Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Путин: Западните санкции предизвикуваат глобална криза

Прегледи: ...

Дата: 12-Мај-2022

Време траење: 00:01:52

Категории: СВЕТ

Западните санкции им нанесуваат штета на економиите и на земјите што ги воведуваат и предизвикуваат глобална криза, смета рускиот претседател Путин. Руските сили ги продолжуваат воздушните напади во Украина...

Марина Ристова