Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
2.ЕПИЗОДА

Македонската национална свест и македонското национално движење до ТМОРО

Прегледи: ...

Дата: 7-Јан-2019

Време траење: 00:55:45

Категории: РАЃАЊЕ НА МАКЕДОНСКАТА НАЦИЈА

Македонската национална свест и македонското национално движење до ТМОРО