Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Извештај од Патрик Хачисон Еванс, член на британската воена мисија во делот на Македонија во текот на Втората светска војна

Извештај од Патрик Хачисон Еванс, член на британската воена мисија во делот на Македонија во текот на Втората светска војна

Прегледи: ...

Дата: 7-Јан-2019

Време траење: 00:54:06

Категории: НАЈВАЖНИТЕ ИЗВЕШТАИ НА КОНЗУЛИТЕ И ПАТОПИСЦИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА

Извештај од Патрик Хачисон Еванс, член на британската воена мисија во делот на Македонија во текот на Втората светска војна