Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
3. епизода

3. епизода

Прегледи: ...

Дата: 21-Дек-2018

Време траење: 00:51:03

Категории: ЛИДЕРИТЕ НА МАКЕДОНИЈА ВО КОМУНИЗМОТ

Истрошеност на еднопартискиот систем и распад на југословенската федерација ( 1974 -1991)