Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
1. Епизода

1. Епизода

Прегледи: ...

Дата: 20-Дек-2018

Време траење: 00:38:57

Категории: МАКЕДОНСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО СХС, КЈ И СФРЈ

Македонските легални и илегални организации и изборите за пратеници во народното собрание на кралството Југославија