Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Референдум 2018 – Дебатна емисија 21.09.2018 год.

Референдум 2018

Прегледи: ...

Дата: 21-Септ-2018

Време траење: 00:56:22

Категории: РЕФЕРЕНДУМ 2018

Референдум 2018 – Дебатна емисија 21.09.2018 год.