Вести од светот

Гледачи: 178

Дата: 11-Март-2020

Време траење: 00:02:07

Категории: СВЕТ

Нови случаи на заболени од Ковид-19 и на Балканот. Во Босна и Херцеговина има седум, во Србија 12, а Хрватска регистрираше 16 заразени лица. Се воведуваат мерки за самоизолација, особено за луѓето кои доаѓаат од Италија којашто е под строг режим на ограничено движење на целата територија.

Маја С. Филдишев