Се продлабочува културната соработка меѓу Кина и земјите од Централна и од Источна Европа

Се продлабочува културната соработка меѓу Кина и земјите од Централна и од Источна Европа.

Гледачи: 35

Дата: 25-Ноем-2019

Време траење: 00:02:08

Категории: КУЛТУРА

Се продлабочува културната соработка меѓу Кина и земјите од Централна и од Источна Европа. Ова е констатирано на дводневниот форум што се одржува во Скопје. Усвоена е декларација, треба да донесе дополнително зајакнување на врските во следниве две години...