Можеме да гласаме и за нас на Јуниорски Евросонг

„Ќе дадам се од себе за да бидеме сите горди“– Мила Москов пред настапот на детскиот Евросонг во Полска.

Гледачи: 44

Дата: 14-Ноем-2019

Време траење: 00:02:09

Категории: КУЛТУРА

„Ќе дадам се од себе за да бидеме сите горди“– Мила Москов пред настапот на детскиот Евросонг во Полска. Ја лекува ненадејната повреда на коленото поради која се работи на нов сценски настап. И ние можеме да ѝ ја дадеме поддршката. Дозволено е гласање и за претставникот на сопствената земја.