Македонска книжевна визија во Софија 2019

Во Софија од 9 до 11 мај се одржа традиционалната „Македонска книжевна визита“.

Гледачи: 31

Дата: 7-Јуни-2019

Време траење: 00:23:13

Категории: КУЛТУРНО - УМЕТНИЧКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Во Софија од 9 до 11 мај се одржа традиционалната „Македонска книжевна визита“. Оваа манифестација се одржува по 12 пат во Македонскиот културен центар во Софија. Македонската телевизија подготви репортажа од овој значаен културен настан.