3. Епизода

3. Епизода

Гледачи: 102

Дата: 20-Дек-2018

Време траење: 00:53:22

Категории: МАКЕДОНСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО СХС, КЈ И СФРЈ

1945 -1991 Македонските политички претставници во сојузните органи на социјалистичка Југославија