1. Епизода

1. Епизода

Гледачи: 16

Дата: 20-Дек-2018

Време траење: 00:38:57

Категории: МАКЕДОНСКИТЕ ПРЕТСТАВНИЦИ ВО СХС, КЈ И СФРЈ

Македонските легални и илегални организации и изборите за пратеници во народното собрание на кралството Југославија