Предизвик и храброст

Три приказни за три исклучително храбри жени, единствени во своите професии.

Гледачи: 92

Дата: 2-Окт-2018

Време траење: 00:29:01

Категории: ДОКУМЕНТАРНА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Три приказни за три исклучително храбри жени, единствени во своите професии.
Секојдневие исполнето со предизвик и храброст, рамо до рамо со своите колеги.
Инспирација и дело кои ги поместуваат границите и очекувањата за статусот на жената во општеството.