Непокор

Празнична емисија во којашто се застапени дел од најубавите револуционерни народни песни, преработени во ново руво и отпеани од врвни интерпретатори од македонската музичка естрада.

Гледачи: 330

Дата: 25-Авг-2015

Време траење: 00:41:08

Категории: КУЛТУРНО - УМЕТНИЧКА ПРОГРАМА - ЕМИСИИ

Празнична емисија во којашто се застапени дел од најубавите револуционерни народни песни, преработени во ново руво и отпеани од врвни интерпретатори од македонската музичка естрада.
Емисијата е снимена на повеќе локации, по прекрасните предели во околината на Скопје, како и во Музејот на македонската револуционерна борба.
Во улога на водител се јавува актерот Борис Чоревски.