Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Трио Џентлмен – македонски оперски кавалери

Трио Џентлмен се оригинален музички состав на македонската сцена кои за кусо време станаа препознатливи меѓу публиката.

Гледачи: 493

Дата: 22-Фев-2016

Време траење: 00:29:43

Категории: МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Трио Џентлмен се оригинален музички состав на македонската сцена кои за кусо време станаа препознатливи меѓу публиката. Тројцата солисти во македонската опера, успешно ја доближуваат класичната музика до пошироката публика, а пак на македонските староградски песни им даваат нова форма.