Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дипломатските вечери на „Охридско лето“, потврда за успешна културна соработка

Прегледи: ...

Дата: 3-Авг-2023

Време траење: 00:01:45

Категории: КУЛТУРА

63. издание на најреномираната културна манифестација во земјава, фестивалот „Охридско лето“, доби рекордна поддршка од 11 амбасади. Дипломатските вечери на фестивалот, се потврда за успешната културна соработка. Со италијанска вечер, во катедралната Света Софија, се одбележаа 30 години успешни дипломатските односи меѓу двете земји...

Соња Рилковска