Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Џон Малкович на „Охридско лето“

Прегледи: ...

Дата: 25-Јули-2023

Време траење: 00:02:13

Категории: КУЛТУРА

Утревечер во рамките на фестивалот „Охридско лето“, посетителите ќе може да проследи уште еден уникатен настан. публиката ќе ужива во настапот на Џон Малкович, еден од најпознатите светски актери во проектот „Пеколна комедија-исповедта на еден сериски убиец“. Овој културен настан предизвика огромно внимание кај вљубениците на уметноста во земјава и странство кои утревечер ќе го исполнат античкиот театар...

Сашо Нелоски