Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Парада на гордоста на 24 јуни во Скопје

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:00:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Националната мрежа против хомофобија и трансфобија ја најави четвртата Парада на гордоста. Ќе се одржи на 24-ти јуни под мотото „Гласни и горди!“, со протестен марш по скопските улици и со културно-музичка програма. Националната мрежа предупреди дека овие луѓе немаат доволно права и постојано се соочени со напади, насилство, предрасуди и стигма...