Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Повици за единство и сериозност пред лидерската

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:01:39

Категории: МАКЕДОНИЈА

Засилува реториката пред лидерската средба. СДСМ бара првиот опозиционер Мицкоски да го поддржи европскиот пат на земјава, ВМРО-ДПМНЕ со повик до премиерот Ковачевски да се приклучи на промакедонскиот фронт. Испратени повици за единство и за сериозност пред состанокот...

Викторија Милевска