Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Дефицит на педијатри во земјава, проблемот препознаен од властите

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:01:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во земјава недостигаат педијатри. Дел се пензионираа, а нема кој да ги замени. Но, од нивното здружение смируваат – велат, работите почнаа да се менуваат, откако власта го разбрала проблемот, а повеќе млади запишале специјализации. Сепак, ќе биде потребно време да се надомести дефицитот и да се покрие вакуумот...

Ана Јосифоска Тодоровска