Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Поројниот дожд предизвика големи проблеми во прилепската населба „Тризла“

Прегледи: ...

Дата: 4-Јуни-2023

Време траење: 00:01:49

Категории: МАКЕДОНИЈА

Поројниот дожд со силни грмотевици синоќа од 18 до 21 часот предизвика големи проблеми и поплавувања во прилепската населба „Тризла“. Со часови интервенираа екипите на комуналните претпријатија и на противпожарната единица, во Прилеп претходните 24 часа наврна најмногу – 23 литри на метар квадратен...

Елизабета Митреска